kun ois joku jossain

Runoilija Jensku86

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen sellainen rento tyyppi... En osaa vaan olla paikoillaan tekemättä yhtään mitään --> aina liikkeessä... Tutustun uusin ihmisiin helposti... hmm.. mitäs muuta...?!?!
 

Kun olis joku joka pitäis minua kädestä kiinni.
Kun olis joku joka nauraisi kanssani,
silloin kuin meillä on syy iloita.
kun olis joku joka olisi vierelläni
ja kuuntelisi mitä minulla on sanottavaa.
Kun olis joku joka olis lähelläni,
ettei tarvitsisi olla yksin.
kun olis joku joka ottaisi minut syliini,
kun minun on kylmä.
Kun ois joku joka nukkusi kanssani,
ettei tarvitsisi käydä yksin nukkumaan.
Kun ois joku josta vielä pitää kiinni

Selite: 
no jooo... taas yksi runo tehty kun minun oli paha olla, ihminen josta välitin sanoi että etsi joku muu olen liian hyvä sille... :(
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot