Nimetön

Runoilija Jensku86

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen sellainen rento tyyppi... En osaa vaan olla paikoillaan tekemättä yhtään mitään --> aina liikkeessä... Tutustun uusin ihmisiin helposti... hmm.. mitäs muuta...?!?!
 

Tehdään todesta tarua ja rumasta kaunista.
Sekä valheista totta.
Kaikesta tehdään toista.
mikään ei ole oikein, kaikki on väärin.
peitetään jäljet kunnolla, ettei kukaan epäile mitään.
Luulitko oikeasti ettet jäisi kiinni?
Aina totuus kaivetaan esiin, ainakin minä kaivan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää oli hieno. Tykkään... (en osaa sen paremmin perustella, miks)

 

Käyttäjän kaikki runot