vain me

Runoilija Jensku86

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen sellainen rento tyyppi... En osaa vaan olla paikoillaan tekemättä yhtään mitään --> aina liikkeessä... Tutustun uusin ihmisiin helposti... hmm.. mitäs muuta...?!?!
 

Sinä ja Minä, vain me kaksi.
Minä tunsin välillämme yhteyden,
rakkauden voiman.
Voima sisälläni vaan kasvoi, vahvistui ja koveni.
Tunne sisälläni sanoi minulle että sinä olet minun,
minulle se oikea.
Mutta mitä sinä teit?
Lähdit pois, kaus pois.
Sinä poltit sydämeni tuhkaksi, savuna ilmaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot