selitys

Runoilija Jensku86

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen sellainen rento tyyppi... En osaa vaan olla paikoillaan tekemättä yhtään mitään --> aina liikkeessä... Tutustun uusin ihmisiin helposti... hmm.. mitäs muuta...?!?!
 

sä sanoit :"mä en jaksa selittää miksi teen niinkuin teen mä en jaksa esittää mä meen minne meen, toivon ettei sillä ole mitään väliä millään ei ole mitään väliä" Mulle kaikella on jotain väliä, minulle kaikki merkitsee jotain.ei ole sellaista asiaa millä ei ole mitään väliä. Kaikella on jotain väliä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

oot tainnu kuunnella "no mans Bandia"
" mä en jaksa esittää mä vaan teen niin kun mä teen, mä en jaksa selittää mä vaan meen mihin mä meen ja toivon että joskus ymmärrät.. mä en oo paha vaikka kaunis olekkaan mä en hei..." on kyllä todella samanlaiset

Tästä saisin ihan hyvän runon jos tätä vähän muokkasi ensinnäkin isot kirjaimet, pisteet ja pilkut oikeilla paikoille.

Tämä on hyvä alku, jatka niin tästä tulee vielä parempi.

 

Käyttäjän kaikki runot