halu

Runoilija Jensku86

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen sellainen rento tyyppi... En osaa vaan olla paikoillaan tekemättä yhtään mitään --> aina liikkeessä... Tutustun uusin ihmisiin helposti... hmm.. mitäs muuta...?!?!
 

Minä haluan nähdä kauniit kasvosi.
Minä haluan nähdä sinun hymyilevän.
Minä haluan nähdä sinun nauravan.
Minä haluan nähdä sinun olevan onnellinen, onnellinen kanssani.
Minä haluan nähdä tulevaisuuteen, meidän yhteiseen elämään.
Minä haluan sinut, vain sinut, minun elämääni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot