ei ole helppoa

Runoilija Jensku86

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen sellainen rento tyyppi... En osaa vaan olla paikoillaan tekemättä yhtään mitään --> aina liikkeessä... Tutustun uusin ihmisiin helposti... hmm.. mitäs muuta...?!?!
 

Ei ole helppoa puhua, puhua ääneen.
Ei ole helppoa kuunnella, hiljaa kuunnella.
Ei ole helppoa rakastaa, näyttää ja sanoa sitä ääneen.
Ei ole helppoa rakkautta vastaanottaa, olla rakastettu.
Ei ole helppoa ees siinä välissä, tunteiden välissä.
Ei ole helppoa suhdetta aloittaa, aloittaa elämä uuden ihmisen kanssa.
Ei ole helppoa myöskään suhdetta lopettaa, jättää taakseen osan elämää.
Ei ole helppoa unohtaa, mutta ei myöskään ole helppoa muistojamme kantaa mukanamme.
Elämämme ei ole helppoa, kenelläkään meistä ei ole helppoa.

Selite: 
tämän runo inspiraatio oli no mans band kiitos teille
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot