Tänä yönä

Runoilija Jensku86

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen sellainen rento tyyppi... En osaa vaan olla paikoillaan tekemättä yhtään mitään --> aina liikkeessä... Tutustun uusin ihmisiin helposti... hmm.. mitäs muuta...?!?!
 

Tänä yönä sinä olet harvinaisen hiljaa.
Tänä yönä sinä olet omassa haavemailmassa.
Tänä yönä sinä ja ajatuksesi ovat muualla.
Tänä yönä sinä et ole oma itsesi, olet joku muu.
Tänä yönä sinä et katso minua.
Tänä yönä sinä et tule lähelleni.
Tänä yönä sinä et anna minua koskea sinua.
Tänä yönä sinä lähdit pois, pois minun elämästäni.
Tänä yönä sinä jätit minut eksymään tähään mailmaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot