Tervetuloa

Runoilija Jack

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olin kynnysmatto sun taivaiden välissä,
likaiset jalkasi nuolin puhtaaksi.
Saitko nyt varmasti tarpeeksi minusta,
hellittikö jokainen arpesi kivusta.
Tumppasit päälleni, aiheutit kuloa,
neuloit pintaani: Tervetuloa.

Olin sulle katos tielläsi kotiin,
suojasin saateen, kuivasin katseen.
Onko nyt kaikki niin kuin on aina,
ettei syyllisyys sua paina.
Kuljit ylitse kuin olisin silta,
kaiversit seinääni: Oli myrskyisä ilta.

Tervetuloa

Tervemenoa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Melankolinen, mutta Hieno runo.

Pidin.

tämä on hieno ja varsin monitulkintainen.. riipaisevasti vertauksenomaisesti kirjoitettu =) hienoa. todellakin toimii!

riipaiseva runoja parisuhteesta

Aika jännästi toteutettu, mutta toimii. Iskee! Z*

Onpa kekseliäs, tervetuloa-matolle toivotetaan tervemenoa! Ensimmäinen kappale on tosi hyvä, toisessa kappaleessa rytmi kyllä vähän takkuilee. Mutta kunnioitettavasti tämä silti soljuu! Kivasti yhdistit huumoria katkeruuteen. Erityisesti tykkäsin kahdesta ensimmäisestä säkeestä, puhtaaksi nuoleva kynnysmatto taivaiden välissä. :)

Taitavaa kielenkäyttöä, varmaa sanailua... tekee runosta mielenkiintoisen. Luin useamman kerran. Kiitos.

Kertakaikkisen upea runo,tallentuu suosikkeihini.

synkkä..mutta upea. Erityisen hienoa tuo "neuloit pintaani: Tervetuloa" ja "Kaiversit seinääni: Oli myrskyisä ilta".Wau.

Kaukaa on joskus hyvä nähdä lähelle.. kipeää ja rehellistä kerrontaa.

todellakin aivan mielettömän hieno runo.

Upeaa ja synkkää! Pidin paljon! :)

wau,tää on todella upea!

Ivallisen kiron kaunis, mutta miksi olla kynnysmattona? Olin havaitsevinani kuitenkin jollain tapaa välittämistä

Wau! Upea. Muuta en juurikaan osaa tähän sanoa!

upea. sellainen on kipeää, itse tahtoisi olla sille toisella jotain, mutta silti pääytyy olemaan vaan mattona, kattona, pyyhkiminä ja pelinä. silloin sitä huomaa olevansa vain korvike, ihminen jonka kautta menenään, muttei jäädä.
suruisaa. en tiedä kummalle osapuolelle enemmän, sille johon jalat pyyhitään vai se joka jalkansa pyyhkii. huoh.

tosiaan, tuollaisissa tilanteissa:

"Tervetuloa

Tervemenoa"

upea runo! kerrassaan upea!

Tuosta ekasta säkeistöstä varsinki tulee joku Apulannan laulu mieleen:D Muutenki nero runo:)

Wau!! Upea runo. :)

aih, aikasten mukavan synkeä. juuri semmoinen jota minä mieluiten kirjoitan.
en yleensä pidä suomenkielisistä runoista, mutta tämä on kyllä aivan mahtava.
+ suosikkeihin

Synkkä, upeasti tyylitelty. Osui ja upposi.

Ohhoh! Täällähän teksti on! Kertakaikkiaan upea!

Mielettömän upea!!!

 

Käyttäjän kaikki runot