Satu

Runoilija Jack

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kerro tarina sinun suusta.
Kerro tänään ihan muusta.
Älä hyvästä, pahasta.
Älä vallasta, rahasta.
Kuvaile kauneutta, jaloutta,
onnellisuutta.
Kertoile hienoista unista,
suloisista kuvista.
Kerro satu suusta somasta.
Kerro minusta, sinun omasta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot