Sokea&varis

Runoilija Jack

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ensirakkauteni lauloi ja lensi
Kuunneltuani sen laulun ensi-
rakkauteni pois luotani lensi
Luotani lensi rakkauteni ensi

Lopulta kuitenkin itse myönsin
Varis oli vahvempi kuin tiesin
Lintua voikin rakastaa hetken
Sitten jo lentää kotiin laulaen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hmm...mielenkiintoinen

Näin ne tilanteet vaihtelevat. Uusia lintuja lekuttelee pilvin pimein.

 

Käyttäjän kaikki runot