Uteliaisuus, jota en voinut vastustaa

Runoilija -ajaton-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2004
Viimeksi paikalla: 17.1.2016 14:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

keskeneräinen .

jos luet, arvostele rohkeasti (ja ehdottoman rehellisesti!)
 

Sinulla on menneisyys jota en tunnusta
mutta jota en pääse pakoon

haamu, jota en tunne nimeltä
mutta joka liukuu kehojemme väliin jäävään rakoon

polttomerkki, joka on painunut kummankin silmäni verkkokalvoon

ajatteletko häntä vielä?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vau!

Tarpeellisen tarpeelisia säkeitä, ne vaikuttaa jaloilta keinoilta tietää sen verran kuin on tarpeelista tietää
välin jäävästä raosta. Kummitukset voi hätää pois ne eivät ole todellisia

 

Käyttäjän kaikki runot