Jos saisin päättää

Runoilija -ajaton-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2004
Viimeksi paikalla: 17.1.2016 14:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

keskeneräinen .

jos luet, arvostele rohkeasti (ja ehdottoman rehellisesti!)
 

Huone on liian leveä ja sinä sen väärällä puolella

Nojaat pöytään, jalkasi steppaa keskusteluun rytmiä

en kuuntele

Koska ajatus on tärkein,
painan poskeni kohti sitä hartiani kohtaa, jossa kätesi aiemmin lepäsi

Kukaan ei huomaa, kun suljen silmät ja hymyilen vienosti

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkästi kuvaat ... tässä näen jopa parin liikkeitä . Tässä silmä lepää jalatkin levottomat.

 

Käyttäjän kaikki runot