Ohikiitäen

Runoilija -ajaton-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2004
Viimeksi paikalla: 17.1.2016 14:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

keskeneräinen .

jos luet, arvostele rohkeasti (ja ehdottoman rehellisesti!)
 

Puhuin sinulle pehmeämmin
kuin kenellekään koskaan

Hipaisin varovaisemmin,
tartuin rajummin
kuin kukaan

Sähköistin galaksisi ja nostin sykkeesi

Olisiko hymyni yksi lempiasioitasi edelleen, jos
olisin vielä
olemassa?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot