Räätälöityjä totuuksia

Runoilija -ajaton-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2004
Viimeksi paikalla: 17.1.2016 14:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

keskeneräinen .

jos luet, arvostele rohkeasti (ja ehdottoman rehellisesti!)
 

Ajattelen katse lasittuneena

sinua, josta en saa kiinni
tunteita, joita en tunnista mutta luulin tunteneeni
sanoja, jotka juuttuivat kurkkuun mutta luulin sanoneeni

muistoja hetkistä, jotka vain sinä voit vääriksi paljastaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot