Romantia, sydämen dementia

Runoilija -ajaton-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2004
Viimeksi paikalla: 17.1.2016 14:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

keskeneräinen .

jos luet, arvostele rohkeasti (ja ehdottoman rehellisesti!)
 

Synapsini repeävät kahleistaan
näen yksityiskohtia taas

, mutta

olinko onnellisin silloin, kun upposin silmiisi ja unohdin nimeni vai silloin, kun nukahdin yksin ja kuvittelin itselleni sukunimesi?

Olivatko onnellisimpia
hetket, joista muistan kaiken vai
ne, jotka veivät muistini mennessään?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot