Kun et soita

Runoilija -ajaton-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2004
Viimeksi paikalla: 17.1.2016 14:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

keskeneräinen .

jos luet, arvostele rohkeasti (ja ehdottoman rehellisesti!)
 

Olinko sinulle kädenlämpöinen vai liian tulinen?

Siksikö, että puhuin äitisuhteestani, pohdin puoluepolitiikkaa, pukeuduin kauhtuneeseen villapaitaan?

Johtuiko se sarkasmistani vai siitä, että paljastin jo ensikohtaamisella olevani yhtä hullu kuin kaikki muut?

Pelästyitkö sitä, että itsekin avauduit?

Vai uskotko kolmen päivän sääntöön, josta en itse kestä puoliakaan?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot