olisi pitänyt

Runoilija sunelina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2020
Viimeksi paikalla: 24.9.2023 22:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
olisi pitänyt uskoa 
kun silloin baarin lattialla 
kadonnutta elämää itkit 
kun sanoit ettet tunne iloa,
olisinpa osannut oikeat sanat sanoa

olisi pitänyt tajuta 
kun aloit huonoissa piireissä liikkua 
kun kerroit juovasi viikon putkia 
ja tappeluihin joutuvan
olisinpa tajunnut huolestua

olisi pitänyt ymmärtää,
kun koko olemuksesi muuttui,
kun sinusta tuli vihainen ja etäinen
kun minut pois työnsit
olisinpa tarttunut susta kiinni lujemmin

olisi pitänyt tajuta 
kaikki se oli hätähuutoa 

nyt on liian myöhä
sillä sinä olet poissa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo. 
Otan osaa :( Joskus vain huomaa kaiken, kun on liian myöhäistä <3 
Tämä kosketaa syvältä
 
Osaat sanoillasi niin koskettaa ja ravistella. Kirjoitathan lisää 💗
 

Käyttäjän kaikki runot