jälkiä jättämättä

Runoilija sunelina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2020
Viimeksi paikalla: 24.9.2023 22:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
yhdessä asiassa olit helvetin tarkka,
yhtään mustelmaa et jättänyt
ei näy ulospäin,
kun nöyrytit, alistit ja raivosit

miten totuinkaan siihen arkeen 
jossa koko ajan oltiin varpaillaan
jossa lensi lautaset, ärräpäät ja minun järkeni

eron hetkellä hätäännyit, muutuit pikkulapseksi
tajusit, en enää jää kuulemaan
en enää jää odottamaan parempia päiviä

veit kodin ja sen luoman turvan,
enää tavarani eivät ole omiani
veit luottamuksen muihin,
oma perheeni on tuntematon.
veit levollisuuden ja rauhan,
on vain ahdistus siitä kun kyyneleetkään eivät enää tule

olemme erossa lopullisesti
mutta koskaan en enää parane,
en luota, rakastu, anna mahdollisuutta 
tai päästä ketään kotiini enää
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

realistisesti mutta mielenkiintoisesti kuvaat karuutta. monet voivat saada näistä lohtua, älä lopeta kirjoittamista <3
Voi, miten surullista, jospa ajan myötä vähän helpottaisi.
kun menee sirpaleiksi
kasvaa ajan mukana vahvemmaksi
kun vaan pahimman yli pääsee
- yksi ystävä riittää -
 

Käyttäjän kaikki runot