henki lähtee

Runoilija sunelina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2020
Viimeksi paikalla: 24.9.2023 22:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Tuntuu kuin
Joku hengittäis mun puolesta
Sillee tosi varovasti ja ihan vähän kerrallaan
Ja jokaisella hengenvedolla
mun kroppa ja mieli siirtyy jonkun vieraan haltuun
Kuin katselisin itseäni ulkoa päin, ihan täysin  muualta, aivan jostain korkeuksista

en tunne enää itseäni enkä tunnu enää itseltäni 
olenko jo joku ihan muu
miten tässä edes voi olla 
kun ei itsenäänsäkään 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

ahdistavan tunteen ilmaisevana ajatteluna tykkään tämän
kuitenkin niin kun pystyy katsomaan itseä kuin ulkoapäin on jo voiton puolella
jolloin on mahdollisuus nähdä ahdistuksen aiheuttaja ja pyrkiä hellittämään sen vaikutusta

hieno ajatuksia herättävä runo
 

Käyttäjän kaikki runot