uusi koti

Runoilija sunelina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2020
Viimeksi paikalla: 24.9.2023 22:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
muutin kerrostaloon
sellaiseen, jonka ikkunoista ei näy enää metsä tai tunturit
täällä ei tule kauppareissulla porotokkaa vastaan
näiden ihmisten elämä menee minuuttiaikataululla
kukaan ei tunnista tai tule kuulumisia kysymään
en pääse enää takapihalta metsään tai aamuisin avantoon
ei ole kelkkaa, millä lähteä järven jäälle pilkkimään
eikä ole puhdasta ilmaa tai hiljaisuutta
vain kaupunkipölyä ja äänekkäät naapurit

kai tähän tottuu, joskus, aikanaan, vuosien päästä,
mutta vielä, koen raastavaa kipua ja kaipuuta kotiin
sinne, missä elämä on hiljaista ja pientä,
sinne, missä sielunmaisemani maalattiin
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkän liikuttavaa kerrontaa kaipuusta kotiin,pidän.

Pysäyttävää, elämme vaikeita aikoja, mutta tästä selvitään <3 
 

Käyttäjän kaikki runot