liiaksi

Runoilija sunelina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2020
Viimeksi paikalla: 24.9.2023 22:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
olla täti, sisko,
tytär, serkku,
ryyppykaveri, säätö,
luotto, villi, eränainen,
supliikki ja puhelias mutta ei liikaa,
ajoittain hiljaa kuunteleva,muttei liian usein,
hillitysti räväkkä,
huoliteltu ja laitettu että esitellä kehtaa,
muttei liikaa, muuten on bimbo

mukana menehtyneitä kantaa ja aina kertoa
"niin se - vainaakin aina teki"

pitää opiskella ammattia ja niska limassa työtä tehdä, 
tapailla mutta ei liiaksi kiintyä,
juoda niin että tuntuu ja turtuu,
muttei tavaksi ottaa
hankkia tatuointeja mutta ei liiaksi,
laittaa kotia ja rakentaa oma elinympäristö,
muttei liiaksi ettei juuret katkea
pitää ovi avoinna koko suvulle 
ja naapurin mummoille

hiljaa kärsiä ja pitää mölyt mahassa,
on traumoja mitä tuhota ja muistoja mitä elvyttää,
mutta ei liiakseen, ettei jää menneeseen vellomaan
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jokaisen täytyy saada elää sellaista elämää kuin itse haluaa <3 
nyky-yhteiskunnan haasteena on kyllä juurikin pystyä vastaamaan jokaiseen huutoon ja mielellään heti. hieno teksti kaikessa mahdottomuudessaan.
 

Käyttäjän kaikki runot