Kesken

Runoilija sunelina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2020
Viimeksi paikalla: 24.9.2023 22:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
olen pelkkä prototyyppi 
on tunteet ihan vinksallaan ja motoriikka säätöä vailla
ei useinkaan pelaa järki tai logiikka 
taitoja tai tietoja ei muistanut Hän asentaa
muistikorttiakaan ei taida olla 

minä kai kömpelyyttäni sieltä korkeuksien korjaamolta jostain raosta tipahdin 

mutta ehkä Hän joskus minut taas muistaa,
ja hinaa ylös takaisin 
tekee minusta valmiin ja sitten lähettää takaisin
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa kerrontaa, elämässä kaikki on kesken, niin pitääkin <3 
Letkeällä huumoriotteella runoilet ja tutkiskelet ihmisenä olemisen haasteita! "Korkeuksien korjaamo", oiva ilmaisu.
 

Käyttäjän kaikki runot