unelmien tyttö...

Runoilija nick87

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keep it real...!!!
 

kaikista tytöistä joita oon tapailu
kaikista saavutuksista joita olen saavuttanu
kaikista lahjoista joita olen saanu
kaikista eniten kiitän jumalaa
päivästä jolloin sinut löysin

rakkautta etsin vääristä paikoista
nyt löysin sinut
sinut joka oikeastikin välittää
oli minkälainen päivä tahansa

niinkuin lintu lensit luokseni
annoit mulle suunnan
sait minut kohtaaman sen
tiesit mitä kaipaan

annoit anteeksi tyhmyksiäni
puhdistit sydämeni
vihdoinkin aurinko loisti minulleki
valaisit päiväni
olit ihan niikuin enkeli unelmissani

tiedän että yksin en oo enää koskaan
tiedän kelle jutella
eikä minua vois enää satuttaa
sillä tiesin että minulla oli sinut..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo... mutta miksi se on menneessä muodossa? eikö tyttöä ole enää?

Oli? :(
Voikun minäkin saisin jonku joka antaa noin paljon voimaa..
pidin, tämä oli kaunis..:)

OI.. ihanan hellä ja herkkä runo! Niin kaunis! ja Onnellinen!

 

Käyttäjän kaikki runot