Mtä väliä

Runoilija nick87

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keep it real...!!!
 

nää on mun omia sanojani eikä kenenkään muun keksimiä
joskus tuntuu siltä että voisin lopettaa itteeni
ja näyttää kaikille että kyl mä siihen pystyyn
kaikki tuntuu vaativaan vaan lisää

ku ite tarvin olkapäätä, ympärilläni ei ookkaan ketään
ehkä pitäisi vaan haistata vitut kaikille
rupee jo kylläsyttää kirjoittaa tunteet paperille
antakaa vittu vähä olkapäätä

kaikki aina sanoo lopeta toi itsesääli
kaikki aina sanoo lopeta murehtiminen
kaikki aina sanoo ei sulle sovi sureminen
noh vitut teistä tee ette tunne kipua

mä kuulen kehuja mut miks musta ei tunnu hyvältä
mä kuulen keuhja mut silti en kuule
onko teistä tuntunu siltä että halutte vaan purran jonkun irti
vittu sanat ei riitä edes paperille

kaikki mitä teen kääntyy itseäni kohtaan
ei kai sais luovuttaa mutta ei ne todellista meikää halua
ne halu hymyilevän hurmaavan meikän
vittu tää riittä ny mulleki meikä häipyy

Selite: 
masis""
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot