Sinua odotan..

Runoilija nick87

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keep it real...!!!
 

kultaseni, mitä hän tekikään sinulle
kaikesta oon pahoillani
en aio tehdä niitä asioita
aion rakstaa sinua
aion halia sua
kaikkea mitä sydämmeni keksii
kaikkea mitä sydämmesi tarvii

tiedän että juuri nyt kärsit
tiedän että hän pilasi elämäsi
hän ei ole enää tielläsi
eikä sydämelläsi
olen täällä sinua varten

miten mies pystyy
enkelin satuttaa
kaiken hän lupasi antaa
anna minun haavan parantaa
kanssasi onnelisiä päiviä viettää

en aio tehä niitä asioita mitä hän teki
sen lupaan
aion rakstaa koko sielullani
sinut helliä rakkaudellani

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

todella kaunista...:)jos tämä perustuu tosiasioihin niin Hän on todella onnekas..:)

 

Käyttäjän kaikki runot