yksinäistä ilman sinua..

Runoilija nick87

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keep it real...!!!
 

Oon ollu aika sekaisin
sanoin sulleki että se on ohi
Oon ollu aika tyhmä
ku sanoin sen huutaen
nyt ihan yksin
ku sinua eniten kaipaan

Nukkunu en oo viikkoihin
ajatellu järkevästi en moneen kuukausiin
kaikki onkin ollu ihan turhaa
ilman sinua elämässäni

olin joskus ylpeä mies
ku sinut minulla oli
kunpa olisin luottanut sinuun
loppuun asti kultaseni

tälläistä tunnetta ei halu eläinkään
miten kaikki meni tähän
miten saataisin kaikki ennalleen
koska joskus sanon jotain
mikä satuttaa eniten

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot