Hyvästi...

Runoilija nick87

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keep it real...!!!
 

puhu minulle lempeästi
älä valu suruun
pyydän älä itke
tiedän miltä sinusta tuntuu
samalta on tuntunu
et itkis tänään
rakastaisin sinua silti
kuiskaa korviini
anna toivoa
annan sydämmeni ennen kuin sanot hyvästi
et itkis tänään
rakastaisin sinua silti
tiesi olet itse valinnut
tulehan huominenki
pyydän älä itke
jos jäisit et itkis
et ainakaan surusta
hyppäät kuitenki ilosta
minut jätät
hyvästit heität
sydämeni lopetat
elämäni hajotat
siis hyvästi omani...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo..kuullosti kyl GNR:n biisiltä Don't cry.. mutta juu...tykkään tästä!:)

tuo alku kuulosti aivan Guns N' Rosesin "Don't Cry" biisin alulta :)

"talk to me softly
there is something in your eyes
don't hang your head in sorrow
and please don't cry
I know how you feel inside
I've been there before..."

kaunis, oikeen kyynel tuli silmään... :)

 

Käyttäjän kaikki runot