Mikä meni pielen??

Runoilija nick87

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keep it real...!!!
 

mä en vaan saa yksinkertaisesti päähäni mitä oon tehny väärin että sä koko aika muistelet sun menneitä mä en taju enkö oo ollu tarpeeks väilttäväinen tai jotain mä en vaan taju on niin v*tun epäonnistunu olo kui olla voi...mä en taju miten sä voit olla niin huoleton mä en käsitä tapaa jolla sä kohtelit mua ja hoidit tilanetta mä en taju mitä mä oon tehny että sä haluat menneitä ajatella ja vielä kaiken lisäks nii näytävästi mä tiedän että sä oot ollu hermostunu viime aikoina ja sulla on ollu vaikeeta mut miks sä et voi mulle puhuu miks sä teit musta nii ulkopuolisen jos mä oon kerran nii tärkee ihminen sulle ja kukaan ei voi korvata mä tiedän että sulla ei oo paljoo kavereita ja sä tunnet sitäki kipua mä en haluais edes tuntea ketään jos se vaatis että mä vaan tietäisin sut vaikka vaan nimeltä mä luulin että meillä oli jotakin yheistä jotaki mitä muilla ei oo molemmat on ehkä maailman yksinäisimpiä ihmisiä mut ku mulla oli sut sylis mulla oli kaikki mitä halusin ja tarvitsin mä näin paremman huomisen ku tiesin että mulla on sut mä osasin ajatella muutaki ku itteäni ku tiesin että sä oot olemas ne on ollu elämäni parhaimpia hetkiä ku tiedän että sä oot odottanu mua tai soittanu mulle ja mä oon ollu töis tai harkois ne teki musta maailman onnelisen jätkän ku sain tietää että sä oot soittanu ja odottanu mua mut mä en taju mikä meni pieleen että sä yhtä äkkiä halut nii kova muistella sun menneitä se loukkaa mua ihan s**tanasti ja mun tunteita oli sun historiassa mitä tahanssa sitä tulee tiäks sellanen olo että mikä mä oon jos edes omalla muijalla ei oo kaikki kunnos ja mä en tiedä asiasta mitään ja se muistelee menneitä...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

sanoja sanojen perään, niin todellista kuitenkin, että kun aloitin oli pakko lukee loppuun, vaikka jotenkin silmää häiritsikin ettei ollut rivitystä, mutta loppuen lopuksi jäi aika sanattomaksi, niin.. nyt mä hukkasin sen sanan mikä mun piti tähän laittaa..joten taidan olla nyt vain ihan hiljaa.. niin todella; mikä meni pieleen??

 

Käyttäjän kaikki runot