Mitä!!!

Runoilija nick87

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keep it real...!!!
 

meitsi kertoo nyky tilanteestani
kaikki on mitä todellisisinta
ootteko rakastanu ketään nii paljoo että ette saa nukuttu
ette saa syötyy
ootte ku haamu ihmisten keskelle
vaan koska teille on huonot välit

hän on teillä sydämmes
ja teette mitä vaan jotta sinä olisit hänen sydämmessä
hävitätte kaiken mikä aiheuttaa tuskaa
tuhoatte kaiken joka on uhkana
helvetis tekisin niin
tää ei oo vaan tekstiä paperilla

neiti katsoo mua mitä suloisimalla katseella
se vastaa eikö sulla oo menoo
mene ny ku muut kaipaa sua mene ku oot ykkönen muille
mene enhän mä oo ku kakkonen sulle

ja ku mä oon poissa sä tiedät että oot mielessäni
työnnän sut sivuun mikä on typerää
sanon aina että tää on vika kerta
tunnen tuska kerta toisensa jälkeen
miks sä itket miks et lähe
saan aina uuden mahiksen
annat aina anteeks sanot tään viimeiseks kerraks

ja silloin ku mä lähen luoja sulle miehen antakoon arvoises
ja silloin ku oon poissa tiedä että rakastan koko sielullani
ja musta tuntuu että on ohi tää vaihe
hymyile mulle takas että muistan sen
älä tunne tuskaa hymyile takas

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot