Valoja Taivaalla

Runoilija tormentor

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2003
Viimeksi paikalla: 30.12.2021 21:56

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.3.1987

Memories hiding in my head...
 

Näetkö valoja taivaalla?
Tunnetko samankuin minäkin?
Tässä olla tahtoisin, maailmanloppuun asti sua paijaisin.

Tässä ja nyt todistaa sen tahtoisin, luottamuksesi minuun voisi olla maksimaalisin.

Valot taivaalla väreilee, lumi jalkojen alla narskuen hyräilee.

Metsan otukset taivaalle tähyilee, kun kauniit valot siellä väreilee.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot