Kaiku

Runoilija tormentor

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2003
Viimeksi paikalla: 30.12.2021 21:56

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.3.1987

Memories hiding in my head...
 

Kaiku toistaa sen, mitä kuiskaan.
Kaiku muistaa sen, jonka jo aijemmin unohdin.
Kaiku vanhahoista muistuttaa, osa niistä tarinoista puistattaa.

Kaiku kallioihin lyö, tyrskyjä se syö.
Kaiku mukanaan tuo sen, kauan sitten haudatun lupauksen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot