Eilishuomen

Runoilija tormentor

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2003
Viimeksi paikalla: 30.12.2021 21:56

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.3.1987

Memories hiding in my head...
 

Huominen kutsuu eilistä, pieni mieli muistelee menneitä.
Tänään ajattelin asioita, kesäisiä mansikoita.

Kun tulee huominen, pois pyyhkiytyy eilinen.
Päivän valossa ei varjoja näy, ne tulevat taas, kun ilta käy.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot