Lämpöistä

Runoilija tormentor

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2003
Viimeksi paikalla: 30.12.2021 21:56

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.3.1987

Memories hiding in my head...
 

Astun askeleen edemmäs, palaan kaksi taakseppäin.
Tunnen jotain, mutta piilotan sen, ja hieman hymyilen.

Hiljaisena nurkassa, kuuntelen kun muut puhuvat, toisiansa selkään lyö. Minun paikkani on tässä, nurkassa lämpimässä.

Nurkkaan rakensin pesän, jo vuosia aijemmin.
Muurinkin suojaksi rakensin, mutta sen kuitenkin murskasin.

Omani itsenäni tänne synnyin, en esitä.
Omana itsenäni täältä myös poistun, mutta en vielä.

Katson, koen, kuuntelen.
Uusia tuulia haistelen.
Yrittänyttä ei laiteta, tahdon lähentyä sinua.
Jos sen sallit, Todistan sen.
Luottaa minuun voit, lupaan sen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot