On

Runoilija tormentor

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2003
Viimeksi paikalla: 30.12.2021 21:56

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.3.1987

Memories hiding in my head...
 

On kaivettava syvälle, jotta pääsee jyvälle.
On kaivettava syvälle, jotta voi ymmärtää myhäillen.
On kaivettava syvälle, jotta ymmärtää oman hyvyyden.

On tutkittava omia toimia, ennenkuin voi kukkia poimia
On murrettava lukko, jotta aukeaa mielen tukko.
On istutettava, ennenkuin voi niittää ja toista kiittää.

On kaaduttava, jotta voi nousta.
Täytyy ensin mielen lukko avata, ennenkuin voi toista halata.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot