Katana Fighteri

Runoilija tormentor

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2003
Viimeksi paikalla: 30.12.2021 21:56

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.3.1987

Memories hiding in my head...
 

Se liikkuu kuin varjo, se kuiskaa kuin super mario.
Metsässä ääneti kulkee, silmänsä sulkee.

Katana Fighteri pistää ranttaliksi, näyttää hän tempun ja niksin.

Halkaisee vesimelonin, valjastaa hujauksessa puhvelin.
Sillä katana fighteri ratsastaa, kohti auringonlaskua ja prinsessan pelastaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot