Vuorilta kuuluu rauhoittava pauhu

Runoilija JarkkoK

 

Kuuletko vuorilta

Rauhoittavan myötätunnon huminan

Ääni se ei ole

Vaan viesti:

Ei mitään hätää

 

En ymmärrä ja ymmärrän

Minkä puoleinen on liikenne

Sillä mitään väliä ole

Enhän minä mitään tiedä

Ja siksi tiedän kaiken 

 

Vielä hymyilen 

Kun illanhämy tihenee

Kiitos voi olla omiva sana

Vaikka kaunis kyllä

 

Tuo ääni 

Joka ei ole ääni

Kutsuu lempeyteensä

Vuorilta kuuluu rauhoittava pauhu


 
oletus

Kommentit

Joskus yllättävätkin äänet voivat rauhoittaa, etenkin näin pimeällä <3 
 

Käyttäjän kaikki runot