höyhentä kevyempi

Runoilija JarkkoK

 

Mitä vaan

Näin saa

Ajatus  aikaan

 

Ei tunne painoa sen

Halun vainoa ken

Kulkee kevyemmin 

kuin höyhen


 
oletus
Vapaa tägi: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ajatus on todellakin höyhentä kevyempi. Viisaita mietteitä jälleen <3
 

Käyttäjän kaikki runot