Orkideat

Runoilija JarkkoK

 

Joskus

tunteet ei mahdu sanoihin

Täyttää kirjainvälit

läikkyy yli

Rakkauden tulva

Huuhtelee väsyneet lauseet

Kun

ihosi hehku

Tuo kauneimmat orkideat

Ikuisuuden puutarhaan

oletus
Vapaa tägi: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa verrata ihmistä kukkaan, mutta toimii aina <3 
 

Käyttäjän kaikki runot