Ihminen

Runoilija JarkkoK

 

Ei me olla tultu tänne

Helpotusta hakemaan

Miksi oltais ollenkaan

Jos helpotusta haetaan

 

On niin helppoa selällänsä maata

Puisessa kirstussa

Ja päällänsäkin maata

 

Mut en sitä voi mitenkään taata

Etten  johonkin

sieltäkin jo tahtoisi

 

Kun jäi helpot ratkaisut  jo selän taa

Ja lähdin päin

Näin vaikeudet voittamaan

 

En silti vaaraa 

en vaikeutta vaadi

Vaan ilo olla saa

Vaivan vanhan nyt Voittava

 

Kulkee onnen voitokas paraati

Myötään tunnen sen

Oon viimein ihminen

oletus
Vapaa tägi: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa olla ihminen, koko ajan. Niin ja huomata se joskus <3
 

Käyttäjän kaikki runot