Liian iso pois eksyä

Runoilija JarkkoK

 

Minun onneni 

ei voi perustua mihinkään

Olla suhteessa johonkin

Muuten se ei ole minun

Vaan perustansa kaatuessa

Minun onnenikin kaatuisi

Olisi vain lainassa

 

Minun onneni

Ei voi olla lainassa

Jos lainaan onneni sinulta

Imen sinut tyhjiin

Onnen janoni olisi loputon

 

Minun onneni

Ei voi olla janoa

Vaikka suu kuivuisi

kuin lapanen

Saharan polttavassa hiekassa

 

Minun onneni 

On kuin kuuma 

Saharan autiomaa

Liian iso pois eksyä

Tyhjä, avara ja valoisa

 

Ilon sinne tuo rakkautesi

Aavikko kaipaa sadettasi

Ja tulet kuin kuohu

oletus

Kommentit

Koskettavaa kerrontaa, elämässä on paljon yllätyksiä <3 
 

Käyttäjän kaikki runot