Ei taivas ole rajana

Runoilija JarkkoK

 

Ei taivas ole rajana

Vaan usko taivaan takana

 

Tuo tietön tie tallaajan

Luo Hetkeen tähän matkaajan

 

Kuin silmät sisään aukeaa

Vaikkei sitä uskoiskaan



 
oletus
Vapaa tägi: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin todettu tämäkin, Sinulla on paljon elämän viisautta <3 
-hienosti tämä runo rimmailee:usko taivaan takana!
 

Käyttäjän kaikki runot