Taika kosketuksessasi

Runoilija taivaanenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ihailen kosketustasi,
sormesi leikittelevät ihollani,
haluni sinuun kasvaa yhä,
tuntemukseni sinuun on todella syvä,
hivelysi tunnen reittäni pitkin,
laineilevaa aaltoa sisälläni,
Muistan kuinka viimeksi itkin,
kun et suostunut koskevan minuun,
kosketukseesi helposti jää kiinni,
minua se ei pahemmin haittaa,
koska silloin tunnen sinun olevan osa minua.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot