Enkeli

Runoilija taivaanenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Enkeli kulta tuli tänne luokseni,
lensi taivaasta tänne minun vuokseni,
silittää sain siipiä pieniä,
halata ja katsella silmiä sieviä,
nyt jaksaa taas enkeli lentää ja pitää huolta,
tarkkailla minua taivaasta tuolta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot