Se mahtava tunne

Runoilija taivaanenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tunne kun ihastuu,
sydän sisälleni pakahtuu,
perhosia vatsaani lennähtää,
kun tuntuu että jopa jännittää,
kun poika tuo katsoo silmiin,
tuntuu että alan nousta pilviin,
unelmat tuntuu toteutuneen,
laivani vihdoin rantautuneen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot