Kaipuuta

Runoilija taivaanenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ilta on ja sängyssä makaan,
Sinut viereeni kuvittelen,
Silmät kiinni,
Mielessä kasvosi piirtelen,
Sydämmen tykytys,
Ajatuksissa ihoasi minä hivelen,
Kaipaus,
Vielä pitää jaksaa hivenen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan kihelmöivää odotusta...

 

Käyttäjän kaikki runot