Tiimalasi

Runoilija taivaanenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pelottaa,
kuinka aika vain kuluu,
ja hetket kaikki lävitseni valuu,
yleensä teen vain kaikkea turhaa,
ahistaakin kuinka menee aikaa kaikkeen kurjaan,
monet hetket kauniit silti on eessä mulla,
uudet haasteet, antaa tulla.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot