Kesä on rakkauden aikaa

Runoilija taivaanenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tule kulta juokse kanssani rantaan,
ota kädestä kii,
upotetaan jalat santaan,
Kuohuva vesi iholleni pärskähtää.
Lähemmäs tuu,
katso,
kuinka laskeva aurinko edessämme taivasta värjää.
Katso nyt tänne,
ja tartu minuun,
tänä iltana haluan todistaa rakkauteni sinuun.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot