Mustarastaat

Runoilija *Joutsen*

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä kirjoita runoa - elä se!
 

Mustarastas pihamaalla rääkyy ja pauhaa.
Eivät anna sille poikaset hetken rauhaa.
Pesä karkea kyhätty on risuista - heinistä.
Läpiveto ainainen käy pohjasta ja seinistä.
Kaikkiruokaisena ravintoaan tunkiosta tonkii.
Monet maukkaimmat matoset poikasilleen onkii.
Jälkikasvu kaikkeen ruokaansa hanakasti tarttuu.
Huomaamattaan lentokykyisiksi rastaiksi varttuu.

Selite: 
Huhtikuisia tunnelmia...
Kategoria: 
 

Kommentit

Voikun tämä oli kiva!

 

Käyttäjän kaikki runot