Kevätajatuksia

Runoilija *Joutsen*

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä kirjoita runoa - elä se!
 

Sydän rinnassa pomppii vahvoin tykytyksin
Vaisto ihmistä ohjaa, tervein pyrkimyksin
Elämä ihmisen maustetaan monin yllätyksin
Säveltäjä pätee yhä erilaisin sävellyksin
Joku eroaa aina yksilöllisin mieltymyksin
Erotu toki joukosta tatuoinnein lävistyksin
Vetäydy hiljaisuuteen - mutta tee se yksin!
Luonto luonnossa lepää, hiljaa sylityksin...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niin se on...<3 kiitos arvostelusta!

 

Käyttäjän kaikki runot