Syksylle!

Runoilija *Joutsen*

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä kirjoita runoa - elä se!
 

Kaunis, kuulas syksy -
sä tulit jälleen ajallaan!
Merellä nostamas myrsky,
tuo rantaan taas aaltojaan!
Ruskan sä lahjoitit puille,
kirkkaat lehdet peittävät maan!
Aiheita annoit lauluille,
joita sinusta lauletaan!
Aina palaat sä jälkeen vuoden,
kun aikasi tulla on!
Niin monta iloa - surua tuoden,
määrä niiden on mittaamaton!

Selite: 
Jälleen uusi putoava lehti...
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo, joka trimmaa.

Onnellista syntymäpäivää :)

Ihana runo, joka trimmaa.

Onnellista syntymäpäivää :)

Ihana runo, joka trimmaa.

Onnellista syntymäpäivää :)

Ihana runo, joka trimmaa.

Onnellista syntymäpäivää :)

 

Käyttäjän kaikki runot